Returnering av produkter

Hur lång retur- och bytesrätt har jag?
Konsumenten har rätt att returnera oöpnade förpackningar/påsar fjorton (14) dagar efter att produkterna mottagits. Den returnerade produkten och förpackningen bör vara i samma skick som då den mottagits. Notera att du förlorar reurrätten om du öppnar förpackningen/påsen.

Kontakta alltid vår kundtjänst på numret (02) 437 9660 alt. email tenabutiken@essity.com innan du returnerar varan.

Vi återbetalar priset på produkterna inom fjorton (14) dagar på det betalningssätt som kunden använt. Essity betalar leveransen för de returnerade produkterna. Leveransavgiften ersätts alltid enligt det billigaste leveranssättet.

Hur ska jag gå till väga om jag vill returnera eller byta en produkt?

Då du returnerar en produkt vänligen gör på följande sätt:

1) Kontakta alltid först TENA Butikens kundtjänst på numret (02) 437 9660 (kostnad enligt konsumentens egna abonnemang) alt. tenakauppa@essity.com.

2) Fyll i returblanketten noggrannt. Du kan även printa ut returblanketten här.

3) Bifoga returblanketten och fakturan som du fick tillsammans med produkterna till returförsändelsen. Vi återbetalar priset på oöppnade/oanvända produkter om du redan hunnit betala fakturan. Kom ihåg att ange kontonumret för återbetalning. Pengarna kan endast återbetalas till ett konto som tillhör kunden.

4) Klipp ut den ljusblåa adresslappen som finns på returblanketten. Fyll i namn och adress och limma/tejpa den på returpaketet.Det är avgiftsfritt att returnera en vara. Kom ihåg att be posten eller transportföretaget om ett kvitto på returförsändelsenoch spara kvittot 3 månader.

Returadress:
TENA Butiken
Kundretur
Avtalsnummer: 610244 
Raisionkaari 50
21200 RESO