Priser och betalning

Priserna gäller tills vidare. Essity förbehåller sig rätten till eventuella prisjusteringar. De nya priserna gäller inte beställningar som redan gjorts.

Beställningen betalas antingen före leverans av produkterna i nätbanken vid beställning eller med faktura efter att varorna har levererats.

Betalning i nätbank
Du kan betala din beställning i din banks nätbank, om du är kund hos en inhemsk nätbank. Du kan betala i nätbanken med följande bankers nätbankstjänster: Nordea, Andelsbanken, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, POP Bankerna, Sparbankerna, Handelsbanken samt Ålandsbanken.

Kortbetalning
Du kan betala med följande kort i TENA Butiken: Visa, Visa Electron, Visa Debit och MasterCard. Betalningsförmedlingstjänsten genomförs och erbjuds av Paytrail Abp (2122839-7) i samarbete med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail Abp är Finlands pålitligaste nätbetallningstjänst.

Vid kortbetalningar visas Paytrail Abp som betalningsmottagare på kortfakturan och Paytrail Abp förmedlar betalningen till säljaren.

Paytrail Abp, FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

Betalning med faktura
En faktura på de levererade produkterna skickas med leveransen. Fakturan finns i transportlådan under märkningen "Sisältää pakkauslistan". Betalningstiden är 14 dagar.

Vid fakturering tillämpas den moms som gäller på leveransdagen. När vi levererar mot faktura kräver vi personbeteckning. Vi förbehåller oss rätten att ändra betalningssättet till förhandsbetalning av särskilda orsaker, såsom beställarens kreditstörningar eller bristfälliga kontaktuppgifter. Om beställaren har en tidigare förfallen faktura, levereras ingen ny beställning innan betalning av denna faktura sker.

Av kunder som saknar tidigare köphistorik har Essity vid behov rätt att kräva förhandsbetalning av produkterna om det gäller ett exceptionellt stort engångsköp. Då kontaktas kunden efter att beställningen mottagits.

Om användaren av produkterna står under förvaltarskap, kan man beställa på faktura endast om man vid beställning uppger förvaltarens adress, dit fakturorna kan skickas.

Vid behov kan du även teckna ett avtal om direktbetalning i din bank eller ett e-fakturaavtal i din nätbank.

Om beställningen inte har betalats skickar vi en betalningspåminnelse efter 14 dagar. För sändning av betalningspåminnelse debiterar vi en påminnelseavgift på 5,00 €.