Peruutusoikeus

Ostaessasi tuotteita Verkkokaupassa sinulla on kuluttajana aina kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Peruutusoikeuden käyttäminen edellyttää, että kuluttaja ilmoittaa siitä Essitylle neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien ja palauttaa tuotteen neljäntoista (14) päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa (myyntikelpoisia, avaamattomia myyntipakkauksia/pusseja). Avaamalla tuotteen myyntipaketin/pussin, kuluttaja menettää peruutusoikeuden.

Hinta maksetuista tuotteista palautetaan asiakkaalle neljäntoista (14) päivän sisällä siitä, kun kuluttaja on ilmoittanut käyttävänsä peruutusoikeuttaan ja Essity on vastaanottanut palautetun tuotteen, kuluttajan käyttämää maksutapaa noudattaen.

Tuotteen palautus on kuluttajalle maksuton. Toimituskulut korvataan aina Essityn edullisimman toimitustavan mukaan.

Palauttaessasi tuotteita toimi seuraavasti:

1) Ota aina ensin yhteyttä TENA Kaupan asiakaspalveluun numeroon
(02) 437 9660 (kuluttajan liittymäsopimuksen mukainen hinta) tai tenakauppa@essity.com.

2) Täytä lähetyksen mukana tullut palautuslomake huolella. Voit myös tulostaa lomakkeen tästä.

3) Liitä täyttämäsi palautusilmoitus sekä tuotteiden mukana tullut lasku palautuksesi mukaan. Jos olet jo ehtinyt maksaa laskun, palautamme myyntikelpoisten, avaamattomana palauttamiesi tuotteiden hinnan sinulle. Muistathan kirjoittaa palautusilmoitukseen tilinumeron, johon voimme maksun lähettää. Rahat voidaan palauttaa vain asiakkaan omalle tilille.

Palautusosoite:
TENA Kauppa
Asiakaspalautus
Sopimusnumero: 610244
Raisionkaari 50
21200 Raisio