Toimitus

Toimitusaika
Toimitusaika on 4-7 päivää. Järjestelmämme antaa toimituspäivän automaattisesti 7 päivän päähän. Mikäli haluat vaihtaa toimituspäivän, voit valita sen kalenteri-kohdasta tilausta tehdessäsi. Toimituspäivän voit valita 4-14 vuorokauden päähän tilausta tehdessäsi. Huomioithan, että mahdolliset arkipyhät vaikuttavat toimitusaikaan.

Toimitusmaksut
Päiväsaikaan (klo 08.00-16.00) tapahtuvista Postin Express-paketti lähetyksistä perimme toimitusmaksua 12€. Toimitus jätetään ovelle vain jos siitä on tilatessa erikseen mainittu.

Jos haluat tilauksesi perille johonkin tiettyyn aikaan (klo 09.00-21.00) ja haluat että sinulle soitetaan ennen toimitusta, toimitusmaksu on 13€. Tällöin käytämme Postin Kotipaketti -lähetystä.

Jos tilaat vain yhden laatikon ja haluat noutaa sen postista, perimme toimitusmaksua 7€. 

Toimituskulut veloitetaan samassa laskussa kuin tuotteet. Jos tilauksessa on tuotteita, jotka tilapäisesti ovat loppuneet varastosta, tilaus toimitetaan erissä tuotteiden saatavuuden mukaan. Tilauksen toimittaminen erissä ei vaikuta asiakkaan maksettavaksi tuleviin toimituskuluihin. Mikäli tuotetta ei toimiteta luvatussa ajassa, on sinulla oikeus peruuttaa tilaus.

Yli 120€ arvoisille verkkokauppatilauksille saat ilmaisen toimituksen. Tarjous voimassa toistaiseksi ja koskee vain tenakauppa.fi-sivuston kautta tehtyjä tilauksia.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Lähetystä noudettaessa tarkistakaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tehkää postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ottakaa tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluun sopiaksenne uuden tuotteen toimittamisesta. TENA Kauppa maksaa uuden tuotteen toimittamiseen liittyvät kustannukset.

Noutamattomat lähetykset
Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole pätevä tapa peruuttaa tilaus.