Uutisia ja ajankohtaisia asioita

Tällä sivulla voit lukea lisätietoa uusista tuotteistamme, ajankohtaisiata asioista ja selata tuoteluetteloamme. Ajankohtaista tietoa tuotteistamme saat myös osoitteessa www.TENA.fi.

Alla voit lukea ajankohtaisista asioista TENA Kaupassa ja tuoteuutuuksista TENA-valikoimassa. Lue lisää kampanjasivuiltamme ja tilaa ilmainen näyte!

01/2018 SCA on nyt EssityTENA on osa Essityä, joka puolestaan kuului aikaisemmin SCA-konserniin. Essity on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja terveysalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy henkilökohtaiseen hygieniaan ja ammattilais-käyttöön tarkoitettuja hygieniatuotteita ja -ratkaisuja sekä pehmopapereita. Tuotteitamme myydään 150 maassa useiden vahvojen brändien alla, kuten johtavat maailmanlaajuiset tuotemerkit TENA ja Tork. 

09/2017 TENA Men Active Fit - Laivastonsiniset suojaavat alushousut on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja hengittävästä materiaalista ja ne ovat suunniteltu erityisesti miehille. Lisäksi ne ovat huomaamattomat ja näyttävät aivan tavallisilta alushousuilta. 

09/2017 TENA Lady Pants Plus -  Huomaamatonta suojaa, nyt persikanvärisenä!
TENA Lady Pants Plus on housumallinen suoja jokapäiväiseen käyttöön. Normaali vyötärönkorkeus, hyvä istuvuus ja pehmeän persikkainen väri tuovat varmuutta virtsankarkailun hallintaan sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

05/2017 Uudet TENA Lady Discreet -tuotteet ovat täällä - lue lisää täältä.

TENA Lady Discreet

TENA Kaupan kuvasto
Selaa TENA Kaupan tuoteluetteloa tästä.

TENA Kaupan kampanjakirjeet
Pääset lukemaan TENA Kaupan viimeisimmän kampanjakirjeen tämän linkin kautta. Kampanjakirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja kirje sisältää tarjouksia sekä ajankohtaista tietoa tuotteistamme. Rekisteröitymällä TENA Kaupan asiakkaaksi saat kampanjakirjeet sähköpostiisi.