Tilaus ja toimitus

Koska tilaukseni toimitetaan?

Toimitusaika on 4-7 päivää. Järjestelmämme antaa toimituspäivän automaattisesti 7 päivän päähän. Mikäli haluat vaihtaa toimituspäivän, voit valita sen kalenteri-kohdasta tilausta tehdessäsi. Toimituspäivän voit valita 4-14 vuorokauden päähän tilausta tehdessäsi. Huomioithan, että mahdolliset arkipyhät vaikuttavat toimitusaikaan.

Arvostamme yksityisyyttäsi ja pakkaamme aina toimittamamme tuotteet ilman TENA-tuotemerkkiä oleviin laatikoihin, jolloin saat ne mahdollisimman huomaamattomasti.

Miten voin seurata tilaukseni kulkua?

Mikäli olet ilmoittanut meille rekisteröitymisvaiheessa sähköpostiosoitteesi tulet saamaan lähetysseurantaviestin kun tilauksesi on valmiina kuljetusta varten. Viestissä on linkki Postin lähetystunnukseen, jonka kautta voit seurata lähetyksen kulkua Postin sivuilla.

Voinko valita mihin osoitteeseen tuotteet toimitetaan?

Jos olet rekisteröitynyt TENA Kaupan asiakkaaksi voit perustaa asiakastietoihisi useita eri toimitusosoitteita, joihin tilaus voidaan lähettää. Jos et ole rekisteröitynyt asiakkaaksi, lähetämme toimituksen ainoastaan maksajalle rekisteröityyn osoitteeseen.

Mitä toimitustapoja minulla on valittavanani ja mitkä ovat toimitusmaksut?

Päiväsaikaan (pääosin klo 08.00-16.00) tapahtuvista Postin Express -pakettilähetyksistä perimme toimitusmaksua 14€. Toimitus jätetään ovelle vain jos siitä on tilatessa erikseen mainittu.

Jos haluat tilauksesi perille klo 09.00-21.00 välille johonkin tiettyyn aikaan (esim. iltatoimitukset), voit valita Postin Kotipaketti -lähetyksen. Toimitusmaksu kotipaketille on 16€. Posti sopii vastaanottajan kanssa toimitusajankohdan sähköisesti tekstiviestinä.

Jos tilaat vain yhden laatikon ja haluat noutaa sen postista, perimme toimitusmaksua 9€. Yli 120€ arvoisille verkkokauppatilauksille saat ilmaisen toimituksen.

Onko mahdollista valita pakettiautomaatti toimituspaikaksi?

Valitettavasti iso osa laatikoistamme ei mahdu postiautomaattien lokeroihin. Tämä tarkoittaisi sitä, että osa lähetyksistä päätyisi joka tapauksessa Postin toimipisteisistä noudettavaksi. Asiakas voi itse ohjata kaikki pakettinsa haluamaansa noutopisteeseen Postin OmaPosti -sovelluksen kanssa https://oma.posti.fi/welcome/fi/. Mikäli tilattu paketti mahtuu pakettiautomaatin lokeroon, se ohjautuu Postin järjestelmässä asiakkaan valitsemaan pakettiautomaattiin. Ne paketit jotka lokeroon ei mahdu, ohjautuvat lähimpään Postin noutopisteeseen noudettavaksi.

Mistä tiedän, että TENA Kauppa on vastaanottanut tilaukseni?

Kun ostat verkkokaupasta saat heti tilauksesi vahvistamisen jälkeen automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos sen sijaan tilaat puhelimitse emme lähetä erillistä tilausvahvistusta, mutta saat tilattujen tuotteiden mukana lähetyslistan.

Voinko tilata tuotteita TENA Kaupasta jos olen alaikäinen?
Jotta voi tilata tuotteita TENA Kaupasta on sinun oltava 18-vuotias tai, mikäli et ole täyttänyt 18 vuotta, sinun täytyy saada huoltajasi suostumus tilauksen tekemiseen.

Voiko TENA Kaupasta noutaa tuotteita?
TENA Kaupalla ei ole myymälää, tuotteita toimitetaan ainoastaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Toimitatteko tilauksia myös Ahvenanmaalle?
Kyllä toimitamme myös Ahvenanmaalle. Tällöin arvonlisävero on 0%.

Mitä tietoja minusta tallennetaan TENA Kaupan asiakasrekisteriin ja miten niitä käsitellään?

Essity AB (publ)  (”Essity”) ja sen tytäryhtiöt ("Essity" tai "Essity Group") pyrkivät siihen, että kaikki, joiden henkilötietoja Essity käsittelee, voivat aina luottaa siihen, että heidän tietosuojaansa kunnioitetaan ja henkilötiedoista pidetään huolta asianmukaisella tavalla.

Essity noudattaa voimassa olevia kansallisia tietoturvalakeja, jotka säätelevät henkilötietojen keräämistä ja käyttöä. Voit lukea rekisterin sisältämistä tiedoista tutustumalla oheiseen rekisteriselosteeseen